Fapte bune: joci board games și ajuți Hospice

Pasionaţii de jocuri pot participa pe 22 octombrie, în București, la un eveniment inedit: Decatlonul de board games, organizat în beneficiul HOSPICE Casa Speranţei. Timp de zece ore, participanţii vor juca zece dintre cele mai populare board games, precum Catan, Dixit, Activity, Saboteur, Jenga sau Game of Thrones – Card Game.  

Evenimentul este unul caritabil: toate fondurile strânse vor fi folosite pentru dezvoltarea Centrului socio-medical HOSPICE de la Adunaţii Copăceni, de care vor beneficia copiii care suferă de boli cu prognostic limitat de viață și familiile acestora. Centrul este gândit ca un spațiu în care aceștia să găsească sprijin și alinare, atunci când se confruntă, pe lângă problemele medicale cauzate de boală, cu probleme de natură socială și materială.

“Competiţiile sportive de tip maraton sunt tot mai populare în România și sute de alergători decid să susţină cauza HOSPICE Casa Speranţei și să strângă bani pentru pacienții cu boli incurabile. Există însă foarte mulţi oameni care, din diferite motive, nu pot să alerge, dar vor să ajute, la rândul lor. Tocmai de aceea, ne-am gândit să organizăm un decatlon de board games care să atragă în special publicul tânăr. Noi, la HOSPICE, credem foarte mult în tineri şi îi invităm să ni se alăture pentru o cauză nobilă”, a declarat Mirela Nemțanu, director executiv al HOSPICE Casa Speranței.

Decatlonul se adresează atât împătimiţilor de board games, care pot participa la competiţie pentru marele premiu al decatlonului, trofeul „Iron Brain”, cât şi începătorilor, celor care nu au mai încercat niciodată jocurile de acest tip. Pe toată durata evenimentului, cei prezenţi vor avea la dispoziţie sesiuni de learning, în care li se vor explica regulile jocului şi câteva mişcări de bază. Mai mult, la finalul decatlonului va avea loc o licitaţie de obiecte geek/fun, o tombolă cu premii şi un afterparty. Gazda evenimentului va fi cunoscutul actor Răzvan Oprea.

Evenimentul se va desfășura pe 22 octombrie în pub-ul bucureştean Have a Cigar (Str. Dianei, nr. 11 – lângă Piaţa Rosetti), începând cu ora 12:00. Biletele de acces pot fi cumpărate online, pe www.haveacigar.pub/decatlon și pe www.ove.ro, la preţul de 40 lei, pentru competiţia oficială, şi 25 lei, pentru zona de casual gaming.

Evenimentul a fost posibil datorită organizatorilor: Have a Cigar, Creative Board Games și Z/K, ce și-au unit forțele în beneficiul HOSPICE Casa Speranţei, dar și partenerilor: Harap Alb Continuă, Music Channel, Radio 3Net „Florian Pittis”, Red Goblin, Skullcandy, Zoot.ro, Rotaract Curtea Veche, Mirrors PR, 9AM News, Kudika, Yuppy, Oveit.

 

hospice_decatlonul-de-board-games

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.