Carpisa Shopping + GiveAway

Finalul ăsta de săptămână l-am petrecut la mare, căci nu îmi mai văzusem demult draga plajă, de pe data de 2 Mai, mai exact. Așa că am decis să mă duc să o salut. I-am zâmbit și mi-a zâmbit înapoi, dovada aici.

Într-o anumită seară din escapadă, mi s-a făcut poftă de înghețată, așa că a trebuit să ajung urgent la o Cora, de unde să îmi iau Bubblegum cu Marshmallows. Eram cu un prieten când, la plecare, am trecut prin fața magazinului Carpisa. Acolo stătea simpatică foc o gentuță de care am început să râdem și eu, și el.

Geanta afirma ‘No Blogger, No Influencer, Just Me’. Mi-a plăcut și m-am dus țintită pe ea (cu puțin împins de la spate datorită prietenului meu). Așa am aflat că gentuța face parte dintr-o campanie, iar când am auzit asta, am vrut-o și mai mult. O aveau doar pe negru, roșu, gri și galben. Iar eu am ales-o pe cea roșie, pentru că era cea mai frumoasă! Și pentru că îmi place să mă răsfăț, am cerut-o împachetată ca pentru cadou, hihi.

 

 

carpisa post blog anamariapopa.com no blogger no influencer just me shopping bag campaign present vogue ni

 

 

Geanta face parte din colecția ediție limitată creată de Carpisa cu ocazia VFNO 2014, adică Vogue Fashion Night Out – cea mai glamoroasă noapte a anului, în care magazinele din Roma și Milano rămân deschise până târziu și își încântă oaspeții cu muzică și petreceri. Cumpărarea gentuței ajută organizația Fashion 4 Development, care colaborează cu Națiunile Unite în implementarea strategiilor de independență pentru femeile din țările Lumii a Treia. Pentru fiecare gentuță cumpărată, Carpisa donează 1 Euro cauzei.

 

 

carpisa post blog anamariapopa.com no blogger no influencer just me shopping bag campaign present vogue night out 2014 big red bag

 

 

Și uite cum am ajuns eu să am gentuță roșie, care nu mă definește deloc. Bloggeriță se pare că am devenit, primesc feedback cum că am o influență pozitivă asupra oamenilor, so… Acestea fiind zise, hai să ne jucăm puțin! 🙂

Gentuța va fi cadoul meu pentru cine îmi spune cea mai  simpatică (la fel ca și gentuța) poveste despre cum a oferit ajutor, la un moment dat în viață, indiferent de situație, că a fost cuiva cunoscut sau nu. Câștigătorul va fi ales de mine, după 10 zile, adică pe data de 29.10.2014 și anunțat pe blog, împreună cu povestea care m-a cucerit. Povestioarele le puteți trimite prin completarea formularului de aici.

Abia aștept să vă ‘citesc’!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.