Be the Rocker! – Concurs

Dream Theatre, Black Star Riders, Soulfly, Kamelot, Celelalte Cuvinte, dar și multe alte trupe rock și metal vor fi prezente pe scenele festivalului I Am the Rocker, organizat de Phoenix Entertainment.

 

www.anamariapopa.com rock festival concurs I-am-the-rocker-festival

 

Așa că, în weekend-ul cu 4 și 5 iulie, fanii se pot bucura de muzica preferată și de activitățile extra, precum Air Guitar, Pogo, Bungee Jumping etc., la Romexpo. Mai multe detalii, dar și programul evenimentului – aici.

După ce, de curând am luat și eu contactul mai bine cu muzica rock, și asta datorită soțului meu, vă pot confirma că voi fi și eu prezentă pe acolo 🙂 Asta e așa, ca bonus la tot ce oferă organizatorii.

De asemenea, pentru cine vrea să se bucure de toată atmosfera asta, care se anunță a fi le-gen-da-ră (ca și trupele), pun la bătaie 3 invitații duble, valabile tot festivalul. Câștigătorii se pot înscrie prin formularul de contact de pe pagina mea, adică aici, și vor fi aleși prin random.org. Rugămintea este ca în corpul mesajului să se treacă și numărul de telefon, pentru a putea fi contactați mai ușor și astfel, să nu se creeze suspansul ‘oi fi câștigat sau nu…?’.

Concursul durează până pe data de 2 iulie, ora 18.00, iar invitațiile vor fi ridicate în ziua evenimentului, la intrarea în locație.

Mult succes! 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.