Akcees Workshop, Enterprise You!

Mâine și poimâine (24 și 25 noiembrie) voi participa la  o nouă ediție a Workshop Sessions a Akcees! Me happy, pentru că o știu pe Irina, am mai participat la training-uri organizate de ea, și este un model de urmat pentru mine.

Workshop-ul ediției acesteia este conturat în jurul ideii de antreprenoriat, însă printre temele abordate vor fi și unele necesare oricărui om, unele care îl ajută să își dezvolte skill-uri esențiale în viața de zi cu zi. Așa că, abia aștept să învăț despre Pitching, Finanțare și Creativitate, printre altele.

Ultima ediție a Workshop Sessions, la care am participat, a avut ca temă Project Management-ul. Mai știam o treabă-două despre ce e și cu ce se mănâncă, dar era o varză completă în mintea mea. Eh, pe lângă aprecierea pe care o are Irina din partea mea, pentru faptul că mereu are ceva nou de transmis, iar acel ‘mereu nou’ este și interesant, ea a avut puterea să țină un training intensiv, timp de două zile, în condițiile în care abia ieșise de pe perfuzii din cauza unei răceli urâte. Mai mult decât atât, a transmis energie și pasiune prin tot ceea ce făcea, și a ținut sub control desfășurarea și programul, plus că a avut doi speakeri foarte tari la finalul fiecărei zile de training – speakeri deschiși la întrebări și dornici să împartă din cunoștințele și experiența lor.

Astfel, în cadrul celor două zile am asimilat atât cunoștințe teoretice pe subiectul respectiv, cât și lucruri practice, prin joculețele care au fost organizate. Am aflat ce înseamna un proiect, de ce este caracterizat, ce responsabilități are un Project Manager, ce etape trebuie să parcurgă un proces de management, ce obstacole pot apărea și cum să le menținem sub control, am învățat tool-uri mișto, pe care le-am preluat și eu personal, pentru activitatea profesională pe care o desfășor în fiecare zi.

Să mai menționez că abia aștept ediția care va începe mâine? 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.